Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
30 maart 2016

De Tuinen klantvriendelijkste winkel van Den Haag Leyweg

De Tuinen Den Haag is door de klanten van het winkelcentrum Leyweg verkozen tot de klantvriendelijkste winkel van de Leyweg 2016. Dit meldt men in een persbericht aan Careality.

De Tuinen Den Haag LeywegTraining en ontwikkeling
“Dat wij super klantvriendelijk zijn wisten wij natuurlijk allang, maar het is altijd leuk om op deze manier in het zonnetje te worden gezet. Wij zijn enorm vereerd”! Aldus een trotse Colinda Hoegee, Algemeen Directeur. De Tuinen/Holland & Barrett investeert in haar medewerkers. Iedere medewerker doorloopt de interne trainingsacademie, die constant in ontwikkeling is. “Het trainen en opleiden van onze medewerkers is erg belangrijk. Op deze manier vergroot je je vakkennis, kun je jezelf optimaal ontwikkelen én het allerbelangrijkste, de klanten van een goed advies voorzien”.

Winkelcentrum Leyweg
Winkelcentrum Leyweg is het grootste (deels) overdekte winkelcentrum van Den Haag. In het winkelcentrum vind je zowel kleine ondernemers als grootwinkelbedrijven. Je kunt terecht bij grote supermarkten, horecabedrijven, kappers en modewinkels. Ook zijn er een interieur-, cadeau-, telecom-, sport-, en elektronicazaak gevestigd. Naast het vaste winkelaanbod is er elke dinsdag een weekmarkt met bijna 90 kramen.

 


Deel dit bericht:


Eén reactie op “De Tuinen klantvriendelijkste winkel van Den Haag Leyweg”

  1. Marjo schreef:

    Jullie mogen je echt wel super vereerd voelen dat jullie uit zóveel winkels gekozen zijn als de meest klantvriendelijke winkel! Allemaal van harte gefeliciteerd, jullie zijn kanjers!!

Careality