Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 april 2016

NIVEA SUN biedt slimme en snelle zonbescherming met nieuwe Roll-on methode

Wanneer de zon zich weer vaker laat zien, is goede zonbescherming extra belangrijk. Daarbij blijft het doseren en nauwkeurig aanbrengen van zonnebrandcrème op de huid een uitdaging. Daarom ontwikkelde NIVEA, de nummer één in zonbescherming van Nederland, NIVEA SUN Protect & Hydrate Roll-on. Dit product beschermt de huid snel en eenvoudig dankzij de slimme roll-on methode en hydrateert de huid 24 uur lang. Zo geniet je altijd en overal zorgeloos van het mooie zomerweer. Dus laat de zon maar komen! Zo schrijft Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Een nieuw compact roll-on formaat
Dankzij de innovatieve roll-on methode is de NIVEA SUN Protect & Hydrate Roll-on eenvoudig in gebruik. De roll-on doseert de juiste hoeveelheid zonnebrandcrème en bedekt zelfs de moeilijk bereikbare lichaamsdelen nauwkeurig. De unieke formule biedt direct langdurige bescherming en trekt snel in de huid. Vanwege het compacte formaat (50 ml) is de NIVEA SUN Protect & Hydrate Roll-on bovendien eenvoudig mee te nemen. Het product past dan ook met gemak in hand- en strandtas, zodat de huid altijd en overal goed beschermd kan worden.Beiersdorf NIVEA SUN Roll-on SPF 30_HR

NIVEA SUN Protect & Hydrate Roll-on voor volwassenen
NIVEA SUN Protect & Hydrate Roll-on bevat effectieve UVA- en UVB-filters om de huid direct te beschermen. Door toevoeging van panthenol en glycerine blijft de huid 24 uur lang gehydrateerd waarbij de unieke formule de natuurlijke werking van de huid versterkt om deze zacht en soepel te houden. Na het aanbrengen van de lotion met de roll-on methode is de huid direct beschermd tegen de zon. NIVEA SUN Protect & Hydrate Roll-on is beschikbaar in SPF 30.

NIVEA SUN High Protection Roll-on voor kids
Speciaal voor de tere kinderhuid introduceert NIVEA SUN High Protection Roll-on. Dit product biedt effectieve bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, is extra waterbestendig en eenvoudig in gebruik. Kinderen kunnen zichzelf dankzij de handige roll-on methode spelenderwijs beschermen tegen de zon. De bescherming voor kinderen is beschikbaar in SPF 50+.

Om kinderen extra bewust te maken van het belang van goede zonbescherming ook op het schoolplein, start NIVEA dit voorjaar met een educatieve tour langs verschillende basisscholen om kinderen tussen de 6 en 12 jaar op speelse wijze voorlichting te geven over het effect van zon op de huid en hoe verbranding gemakkelijk kan worden voorkomen.

De NIVEA SUN Protect & Hydrate Roll-on en de NIVEA SUN High Protection Roll-on voor kids vormen samen een slim duo voor zonbescherming, zodat de hele familie altijd en overal van de zon kan genieten. De producten zijn verkrijgbaar vanaf 21 maart 2016 voor de prijs van respectievelijk € 8,49 en € 8,99.


Deel dit bericht:


Careality