Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 april 2016

L’Oréal Paris introduceert: Sublime Bronze Airbrush

2015_016 Loreal Paris Loreal Paris Advertising mccan Beauty Barbera Palvin Laura Stone Lips Nails Liner Sublime Sun Bronze

L'Oréal Sublime Bronze Airbrush verpakkNatuurlijk bruine benen in één handomdraai: dat is het resultaat van L’Oréal Paris’ eerste BB spray. Met Sublime Bronze BB Summer Airbrush ben je in no time klaar voor de zomer. De BB spray geeft streeploos natuurlijk bruine benen en hydrateert de huid de hele dag.

De eerste BB Airbrush voor perfecte natuurlijk bruine benen
De BB Airbrush heeft alle voordelen van een BB cream, maar is ook nog eens super gemakkelijk aan te brengen. De corrigerende pigmenten zorgen voor een egale bruine huid en laat imperfecties vervagen. Daarnaast zorgt de spray formule ervoor dat het product eenvoudig is aan te brengen, dus ben je klaar voor elk feestje in een handomdraai!

Sublime Bronze BB Summer Airbrush € 14,99


Deel dit bericht:


Careality