Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 april 2016

Jordan introduceert de Advanced tandenborstel nu met Change Me Indicator

Remark Jordan soft Change me indicatorWist je dat je tandenborstel na drie maanden een stuk minder effectief is? Elke keer als je je tanden poets verwijder je bacteriën van je tanden, maar dat betekent nog niet dat je deze bacteriën ook verwijdert van je tandenborstel. Een gemiddelde tandenborstel bezit dan ook zo’n tien miljoen bacteriën!* Met een oude tandenborstel maak je je gebit dus alles behalve schoon! De vertrouwde Jordan Advanced heeft nu een Change Me Indicator waardoor je precies weet wanneer het tijd is voor een frisse, nieuwe tandenborstel. Dit schrijft leverancier Remark-Rogat/Meppel in een persbericht aan Careality.

Jordan Advanced
De Jordan Advanced tandenborstel heeft borstelharen in verschillende lengtes voor een grondige en effectieve reiniging. De single pack uitvoering wordt geleverd met een handige travelcap. Zo bescherm je je tandenborstel tegen bacteriën van buitenaf en kun je hem makkelijk meenemen in je toilettas.

NIEUW – Change Me Indicator
Nieuw aan de Jordan Advanced tandenborstel is de Change Me Indicator. De borstelharen veranderen van kleur gedurende de periode dat je hem gebruikt. Binnen een periode van drie maanden veranderen de borstelharen van wit naar blauw. Wanneer er een kwart van de borstelharen is verandert, dan weet je dat het tijd is om de tandenborstel te vervangen.

Ziek geweest? Tijd voor vervanging!
Ben je recentelijk ziek geweest? Dan is het belangrijk om je tandenborstel zo snel mogelijk te vervangen. Zo voorkom je herbesmetting en het is natuurlijk wel zo hygiënisch! Dus ook vervangen als de borstelharen dan nog niet verkleurd zijn!
De Jordan Advanced Change Me tandenborstels zijn verkrijgbaar bij drogisterij en supermarkt en zijn verkrijgbaar in soft & medium borstelharen.

Consumentenadviesprijs: €2,02

*Bron: http://www.welingelichtekringen.nl/gezond/304480/tandenborstel-zit-vol-bacterien.html


Deel dit bericht:


Careality