Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 april 2016

DROGIST Bewust Beter Kama te Domburg vernieuwd

Unipharma DBB Kama Domburg pandDomburg, tot ver in Duitsland en België bekend van een dagje naar zee of vakantie in Zeeland, een echte toeristen badplaats.  Drogisterij Kama bestaat al 108 jaar en begon indertijd in Domburg als een warenhuis met huishoudtextiel, kleding, tabak, speelgoed en drogisterijartikelen. Ruim op tijd voor het nieuwe seizoen is drogisterij Kama omgebouwd naar de laatste formule uitgangspunten van Drogist Bewust Beter. Dit meldt groothandel Unipharma in een persbericht aan Careality.

De eigenaresse Leny Van der Meule vertelt enthousiast over de positieve reacties van haar klanten op de nieuwe uitstraling: “De toeristen komen makkelijker binnen door de teksten op het raam: Bewust Goedkoper, Bewust Lager en eenmaal de toerist binnen hebben we de kans om ons met Bewust Beter als kwaliteitsdrogisterij te profileren! Vanaf Pasen tot en met eind oktober is het alle hens aan dek en zijn we 7 dagen per week geopend. Het hart van het Kama team ligt bij het adviseren van de klanten, waarbij ieder teamlid een eigen specialiteit heeft. De klanten genieten van deze persoonlijke aandacht! Omdat Domburg naast haar vaste inwoners veel frequent terugkerende bezoekers kent, mensen met een tweede huis of vakantiegangers die ieder jaar terugkeren, is dit persoonlijke klantencontact en ons advies de basis van onze drogisterij. Naast de grote toeristen toeloop zien we met tussenpozen steeds dezelfde gezichten terug. Een goed advies, tevreden klanten Drogist Bewust Beter past perfect bij Kama”.                     

Unipharma DBB Kama Domburg interieurDROGIST Bewust Beter staat voor;
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en opleidingen.

Voor meer info over de formule DROGIST Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.

Unipharma wenst Leny en Ko, Lies, Nicoletta, Marisca, Grace en Melanie veel succes met de prachtige winkel en een goed seizoen.


Deel dit bericht:


Careality