Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 april 2016

Winkeliersdagen Bewustwinkelen.nl succesvol

Holland Pharma BW outlet Borculo 2016-1Op maandag 4 april organiseerde Holland Pharma de derde winkeliersdag voor Bewustwinkelen.nl. Ook deze avond kwam er weer een grote groep ondernemers naar Borculo om meer informatie in te winnen over de mogelijkheden en ontwikkeling van Bewustwinkelen.nl.

“De winkeliersdagen waren een groot succes”, zegt directeur Jan Bouwman van Holland Pharma. “Het is prettig om op deze manier goed kennis te maken met onze bestaande klanten en nieuwe geïnteresseerden.”

“Bewustwinkelen.nl biedt de mogelijkheid om de winkel uit te breiden met zo’n 50.000 artikelen en we groeien hard, we hebben nu 370 Bewustwinkelen.nl afhaalpunten en 12 winkels met een gevel. Steeds meer ondernemers krijgen interesse in de gratis deelname aan Bewustwinkelen.nl. Tijdens onze presentaties werden onderling ervaringen uitgewisseld en kennis gedeeld, bijvoorbeeld over het gebruik van de klantendata. Wij staan als organisatie open voor kritiek en vragen, dus we hebben zelf ook veel van deze dagen geleerd.”

Holland Pharma BW winkeliersdagen 2016 bezoekers2Feedback en aanpassingen
De ondernemers kregen een rondleiding door het bedrijvige magazijn van Holland Pharma waar zo’n 180.000 orderregels per week worden verwerkt. Daarna kregen zij een presentatie waarin de ontwikkelingen van Bewustwinkelen.nl werden toegelicht. Zo wordt over ongeveer een maand de nieuwe website gelanceerd waarin meer zoekfilters zijn verwerkt zodat de consument nog gemakkelijker zijn weg kan vinden. Ook de mogelijkheden voor een eigen Bewustwinkelen-webiste per ondernemer en de chatservice zijn uitgebreid. Klanten kunnen elke dag van 9 tot 18.30 uur chatten met de gediplomeerde drogisten van Bewustwinkelen.nl. En afnemers uit Duitsland en België kunnen nu een  ook eigen account aanmaken.

Holland Pharma BW winkeliersdagen 2016 bezoekersJan Bouwman: “We hebben er bovendien voor gezorgd dat het winkelmandje niet geleegd wordt als je uitlogt. Dus onze klanten kunnen gedurende de week het mandje bijvullen. Die aanpassingen zijn gebaseerd op feedback uit de praktijk. Sommige ondernemers gaven ook aan dat ze zelf de consument willen mailen als zij iets bestellen, anderen willen weer dat we alles uit handen nemen. De website zorgt er nu voor dat beide opties mogelijk zijn.” Naast deze online ontwikkelingen, presenteerde Bewustwinkelen.nl de eigen lijn, kleding, promotiemogelijkheden, actiematerialen en de voorhande zijnde schappenplannen.

De winkeliersdagen werden afgesloten met een uitgebreid buffet in de grote conceptstore nabij het hoofdkantoor van Holland Pharma.

Naast de winkeliersdagen organiseert Holland Pharma op 4 juni 2016 weer een grootschalige informatiedag in
voetbalstadion
De Vijverberg in Doetinchem, thuishaven van De Graafschap.

Voor meer informatie over Bewustwinkelen.nl: https://www.hollandpharma.nl/nl/content/bewustwinkelen

Een uitgebreider verslag van de Bewustwinkelen.nl-winkeliersdagen kunt u lezen in de juni-editie van Careality

Tekst: Ivonne de Thouars


Deel dit bericht:


Careality