Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 april 2016

Goed beschermd de zomer tegemoet met Sensitive Expert+, van Garnier Ambre Solaire

SENSITIVE EXPERT+ZONNEOLIE SPF 50+ L'Oreal garnier sensitive_expert_olie_spf50Deze beschermende en voedende zonneolie bevat extra bescherming tegen lange UVA straling. Dit zijn de doordringende zonnestralen, die met name schadelijke zijn voor de meest kwetsbare huidtypen. Het bevat een breed spectrum fotostabiele bescherming tegen UVA/UVB stralen, dankzij het gepatenteerde filtersysteem met Mexoryl XL®. De Anti UVB zorgt voor een onmiddellijke bescherming tegen zonnebrand en anti UVA beschermt tegen huidbeschadiging op de lange termijn. De zeer tolerante formule is ontwikkeld om het risico op allergieën te minimialiseren. Hypoallergeen, zonder parfum en parabenen.

AFTERSUN MELK SENSITIVE EXPERT+ L'Oreal Garnier sensitive_expert_aftersun
Deze aftersun melk met Cold Cream verkoelt en kalmeert het brandende gevoel van de huid. Het helpt zichtbaar de tekenen van blootstelling aan de zon te herstellen. Hypoallergeen, zonder parabenen en kleurstoffen en getest onder medisch toezicht voor een optimale tolerantie van de gevoelige huid. Niet vet of plakkerig, aankleden kan meteen.

SENSITIVE EXPERT+ ZONNEMELK REISFORMAAT SPF 50+
Beschermende zonnemelk voor de lichte, gevoelige of zon-intolerante huid met vergelijkbare werking als de Sensitive Expert Olie. De crème heeft een niet-plakkerige finish en laat geen witte                                     strepen na.
L'Oreal Garnier sensitive_expert_reisformaat_spf50Garnier Ambre Solaire brengt haar zonnebescherming uit in handig reisformaat zodat het overal mee naartoe kan worden genomen; het strand, het park of het terras. Zo zijn ook de Classic, UV Sport en Kids bescherming verkrijgbaar in reisformaat. Zomerproof!

Sensitive Expert+ Reisformaat SPF 50+ 50ml € 6,99
Sensitive Expert+ Zonneolie SPF 50+ 150ml € 18,99
Sensitive Expert+ After Sun Tube 200ml € 11,99
Sensitive Expert+ Zonnemelk SPF 50+ 200ml € 19,99
Sensitive Expert+ Zonnespray SPF 50+ 200ml € 19,99


Deel dit bericht:


Careality