Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 april 2016

Cara Delevingne nieuwe ambassadrice voor Rimmel

attends the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California.

Vandaag kondigt Rimmel London in haar ambassadrices portfolio een spannende, nieuwe aanwinst aan. Cara Delevingne, het multigetalenteerde Britse model en actrice sluit zich bij de Rimmel-familie aan. De in London geboren 23-jarige ster zal voor het ‘cutting-edge’ make-upmerk in een serie advertentiecampagnes schitteren. Dit meldt Coty in een persbericht aan Careality.

Beroemd om haar krachtige uitstraling en trendsetting stijl, is Cara Delevingne een vanzelfsprekende keuze om Rimmel te vertegenwoordigen. Naast haar fenomenale succes als model is ze een talentvolle actrice met een glansrijke carrière in het verschiet en een inspirerende jonge vrouw met een grote schare fans waarvan meer dan 36 miljoen volgers op social media.

Over haar nieuwe samenwerking met Rimmel London zegt Cara: “Ik ben vereerd om met Rimmel London te mogen samenwerken. Het is het eerste make-upmerk waar ik als tiener mee in aanraking kwam. Ik ben een echte London Girl en Rimmel vangt en vertegenwoordigt echt de uitdagende, cosmopolitan beauty styles.” (…)

 


Deel dit bericht:


Careality