Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 april 2016

NPN introduceert de ‘Schijf voor jouw Lijf’

supplementenMet de Schijf voor jouw Lijf laat de NPN zien hoe voedings-
supplementen jou persoonlijk kunnen helpen om aan je gezondheid te werken. Hiervoor heeft de brancheorganisatie vijftien persona’s uitgewerkt; van jong tot oud, allemaal afgestemd op verschillende situaties en behoeften. Met de Schijf voor jouw Lijf biedt de NPN een gericht advies, dat rekening houdt met jouw specifieke behoeften, omdat iedereen nu eenmaal anders is. Maak kennis met jouw persona op: www.schijfvoorjouwlijf.nl. Dit meldt EXTRA, de
digitale nieuwsbrief over voedingssupplementen van de NPN, vandaag aan Careality.

Iedereen leeft anders, eet anders en is anders. Dit betekent dat ieder mens ook specifieke behoeften heeft. Daarom heeft NPN, de brancheorganisatie van voedingssupplementen, de Schijf voor jouw Lijf ontwikkeld. Deze schijf biedt jou inzicht in je persoonlijke situatie en de meerwaarde die voedingssupplementen hierin kunnen bieden.

NPN Saskia Geurts portret4 2014Waar de Schijf van Vijf een algemeen karakter heeft en informeert over goede voeding, geeft de Schijf voor jouw Lijf inzicht in nuttige aanvullingen in specifieke situaties, b.v. bij stress, tijdens een zwangerschap, bij medicijngebruik, tijdens de overgang of als je fanatiek aan sport doet. In elk van deze situaties vraagt je lichaam om andere voedingsstoffen. ‘Een aanvulling met een voedingssupplement kan voorzien in deze specifieke, extra behoeften’, vertelt Saskia Geurts, directeur van NPN.

De Schijf voor jouw Lijf is dus ontwikkeld om in specifieke situaties passende adviezen te geven. Gewoon, omdat iedereen nu eenmaal anders is.

(Zie ook de redactionele bijdrage van Rinske van den Barg (NPN) op deze website van 19 april)


Deel dit bericht:


Careality