Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 april 2016

D.I.O. zet alle D.I.O. ondernemers in het zonnetje

Op 17 maart jl. sleepte D.I.O.-drogisterijen de GfK Drogisterij Award 2016 in de wacht. Hiermee werd D.I.O. door de consument verkozen tot Beste Drogist van Nederland. Deze week vond de directie en het personeel van D.I.O. drogisterijen het hoog tijd om iedere D.I.O.-drogist persoonlijk te feliciteren en in het zonnetje te zetten. Sinds 17 maart regent het in alle D.I.O.-winkels felicitaties, taarten en bloemen. Want na een aantal jaren als beste te hebben gescoord op servicegerichtheid, was het nu eindelijk tijd voor de hoofdprijs. Zo schrijft Faco Retail in een persbericht aan Careality.Faco-DIO Beste Drogist 2016 collage

Alle leden van de directie en bijna het voltallige personeel van D.I.O. vertrokken in alle vroegte met beladen auto’s vol promotiemateriaal naar alle 215 D.I.O.-winkels in alle uithoeken van het land. Het is de klant die heeft beslist wie de Beste Drogist van het jaar is, maar het is de ondernemer die de klant dag in dag uit laat proeven van de warme sfeer in hun winkel, het uitstekende advies, een persoonlijk praatje en de voordelige prijzen. Het was dus vooral een feestje voor de ondernemers. Voor iedere winkel werd een paarse loper uitgerold, raamstickers geplakt, medailles uitgedeeld aan het hele winkelteam en natuurlijk een fles D.I.O.-bubbels geopend, waarna er samen met het personeel van D.I.O. werd geproost. Op de ondernemer, zijn team en op een rooskleurige toekomst.

Beste drogisterij of niet, de D.I.O. ondernemers gaan meteen weer aan de slag en staan gewoon zoals iedere dag voor de klanten klaar. De klant heeft te kennen gegeven D.I.O. als beste te waarderen, D.I.O. wilt ervoor zorgen dat ze ook zo tevreden blijven. De klant wordt de komende weken daarom uitgebreid bedankt met vele acties in de winkel.


Deel dit bericht:


Careality