Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 april 2016

Heropening Zoetermeer: Vitaminstore Breidt uit!

Vitaminstore Zoetermeer 4-2016Na een verbouwing heropent Vitaminstore Zoetermeer haar deuren met 20 m2 extra ruimte. Een  breed assortiment, zodat iedereen die op zoek is naar voedingssupplementen, glutenvrije producten, natuurcosmetica, duurzame waterflessen of sportvoeding bediend kan worden.

Dat schrijft Vitaminstore in een persbericht aan Careality.

Gezond leven staat steeds meer in de belangstelling en Vitaminstore ziet de vraag naar een deskundig advies en een ruim assortiment gezondheidsproducten dan ook sterk toenemen. Wij willen een actieve rol spelen om de gezondheid van onze klanten als meest waardevolle bezit te beschermen en waar mogelijk te bevorderen. We doen dat niet alleen door middel van onze eigen  producten maar ook waar mogelijk door het stimuleren van andere aspecten van gezondheid zoals voeding, beweging en mentale gesteldheid.

Vitaminstore Zoetermeer 4-2016-2De Vitaminboost juicebar is een bar, waar verse sappen bereid worden met een extra boost van bijvoorbeeld spirulina. Voor meer energie en voor een betere weerstand. Er worden ook heerlijke ontbijtshakes of lunchvervangers gemaakt met namen als Green Magic of Mango Mania.

Na de heropening, vandaag donderdag 14 april  op de Promenade 7, kun je genieten van drie juices voor 1.50 euro (keuze uit 3 smaken) Stijn de vries en zijn team heten jullie van harte welkom!


Deel dit bericht:


Careality