Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 april 2016

PUPA Milano – ‘Spring Time’ Lasting Color Gel

Dit voorjaar belooft een lente te worden die barst van warme, bruisende en zachte tinten. Een diversiteit aan bloemen en de tonen van vers geopende bloemblaadjes vormen de inspiratiebron voor de twaalf nieuwe gellakkleuren uit de Lasting Color Gel “Spring Time” collectie. De lijn weerkaatst de tijdloze schoonheid van zes verschillende bloemen uit dit prachtige seizoen.

????????????????????????????????????De romantische pioenroos en de elegantie van de boterbloem roepen lichtroze- en abrikooskleuren op. De exotische geur van de frangipani en de fijnheid van de orchidee zorgen voor heldere tinten en meer natuurlijke nude pinks. Tot slot brengen de camelia en de tulp verfijnde poederkleuren en frisse koraaltinten in de collectie.

Een innovatieve formule, rijk aan harsen, creëert een helder laagje op de nagels dat zeer snel droogt. De textuur is gummiachtig voor een vol effect en bevat plastificerende ingrediënten waardoor een extreem sterke lak ontstaat. Dankzij de perfecte samenstelling is de lak gemakkelijk aan te brengen en is de dekking gelijkmatig. De revolutionaire gel-effect lak laat de nagels er super glanzend uitzien. De 3D-textuur maakt het oppervlak vol en glad. Vanaf de eerste keer aanbrengen verkrijg je een intens gekleurd effect dat goed bestand is tegen afbreken.

Adviesverkoopprijs euro 7,50.

Verkoopinformatie: o.a. verkrijgbaar bij DA en een selectie van ETOS, bekijk  alle verkoopadressen op www.PUPA.nl.

 


Deel dit bericht:


Careality