Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 april 2016

TePe EasyPick™ wint prestigieuze Red Dot Award 2016 voor Product Design

De TePe EasyPick™ wordt bekroond met de Red Dot, dé internationale Award voor design. De EasyPick schaart zich hiermee in een rij met tijdloze designklassiekers. De EasyPick is een ontwerp van TePe en vertegenwoordigt de moderne manier van interdentaal reinigen. Het drogisterij-artikel verenigt in het ontwerp een unieke combinatie van materialen die zorgen voor een optimale flexibiliteit, stabiliteit en grip. Deze eigenschappen tezamen vormen het beste uitgangspunt voor het efficiënt reinigen tussen de tanden. Dit meldt TePe Benelux in een persbericht aan Careality.

TePe Easypick verpakking“We zijn erg blij om erkenning te krijgen voor alle inspanningen om vorm en functie te combineren in een klein, alledaags product als de TePe EasyPick. De Red Dot is toch de ‘Oscar’ op het gebied van product design en -innovatie. Het integreren van de kennis van tandartsen en mondhygiënisten in onze productontwikkeling is een garantie dat efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid continue gewaarborgd zijn gedurende het ontwerpproces”, zegt Hanna Sjöström, Marketing Director bij TePe.

Over de Red Dot Award
Met 41 experts uit de hele wereld geniet de Red Dot Award voor Product Design veel aanzien en wordt de jury internationaal gerespecteerd. De inzendingen worden op basis van criteria zoals de mate van innovatie, kwaliteit, functionaliteit en ecologische compatibiliteit beoordeeld.

De TePe EasyPick is gekozen uit 5.214 inzendingen uit 57 landen. Professor Dr. Peter Zec, oprichter en voorzitter van de Red Dot Award: “Met hun performance tonen de Red Dot winnaars niet alleen een buitengewone kwaliteit van het ontwerp, maar ook dat het ontwerp een integraal onderdeel is van innovatieve productoplossingen”.

De prijsuitreiking vindt op 4 juli 2016 plaats in Essen, Duitsland. Alle award-winnende producten zullen vervolgens worden getoond in de Red Dot Design Expositie in Essen.


Deel dit bericht:


Careality