Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 april 2016

Boek: SAPMAN

Kosmos Uitgevers SAPMANOp 14 juni verschijnt het sapjesboek van Coca Cola Light man Andrew Cooper. Acteur-model Andrew Cooper is bekend van de Coca Cola-reclames en maakte dit drankje in 2013 bij duizenden vrouwen gewild! Ondertussen was hij zelf al jarenlang bezig met een heel andere levensstijl. Dit boek is het resultaat daarvan en de gezonde drankjes die hierin staan kunnen jou net zo’n strakke six-pack bezorgen als die van hem zelf (o ja, en helaas dames, deze hunk is al bezet…). Dit schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Dit boek geeft je nieuwe ideeën voor meer dan 100 sapjes, smoothies, shots, tonics en meer! Verder laat Andrew je zien hoe je dit makkelijk in je dagelijkse eetpatroon kunt verwerken: voor jezelf én voor je gezin.

-Lekker en eenvoudig
-Door de dagelijkse dosis essentiële voedingsstoffen voel je je fit en energiek
-Helena Christensen en Liz Hurley zijn fans van zijn ‘power-packed drinks’Sapman

Boek: SAPMAN
Auteur:
Andrew Cooper
Verschijningsdatum: 14 juni 2016
Prijs: € 20,-
ISBN: 9789021563077


Deel dit bericht:


Careality