Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 april 2016

‘Zakenvrouw 2016’ Vivienne van Eijkelenborg (Difrax) laat zich opsluiten voor goed doel

Difrax Vivienne van Eijkelenborg A69A0333- by Tetsuro Miyazaki-P-lrZakenvrouw 2016 en eigenaresse van Difrax, Vivienne van Eijkelenborg, laat zich op woensdag 18 mei a.s. 12 uur lang opsluiten in Restaurant Las Palmas in Rotterdam voor de actie Lock me up – Free a Girl.

Contrast
Een groter contrast kan er niet zijn. Stond Vivienne amper een maand geleden nog te stralen naast Koningin Maxima toen ze de 35ste Prix Veuve Clicquot Zakenvrouw van het jaar 2016 kreeg uitgereikt in Noordwijk. Op woensdag 18 mei zit ze 12 uur lang opgesloten in een hokje van 1 bij 2 meter en leeft ze op water en rijst. “Duizenden meisjes over de hele wereld hebben deze keuze niet en voor mij is deze vrijwillige opsluiting een perfecte manier om aandacht te vragen voor kinderprostitutie” aldus de drijvende kracht achter Difrax, marktleider in babyflessen en fopspenen én Zakenvrouw van het jaar 2016.

Lock me Up – Free a Girl
Vivienne van Eijkelenborg zet zich al jaren in voor verschillende goede doelen. In 2014 lanceerde ze met Difrax een speciale limited editie fopspeentjes. De collectie werd ontwikkeld in samen werking met Bettina Holwerda-Bakkum, Kim-Lian van der Meij, Liesbeth Kamerling en Armin van Buuren. Van elke verkochte fopspeen ging €1,- naar Free a Girl. De totale opbrengst was €12.500,-.

Ook dit jaar zet Vivienne zich weer in voor Free a Girl. Door deel te nemen aan de actie Lock me up – Free a Girl zal zij aandacht vragen en geld inzamelen voor de stichting. Via de persoonlijke deelnemerspagina van Vivienne zullen unieke items worden geveild om zoveel mogelijk geld op te halen. Alle acties en veilingen zijn te volgen via: https://www.freeagirl.nl/lockmeup/deelnemers/vivienne-van-eijkelenborg/

Lock me Up – Free a Girl
De landelijk actie Lock me Up – Free a Girl loopt van 18 tot 22 mei. Meer dan 200 deelnemers zullen zich 12 uur lang laten opsluiten in een hokje van 1 bij 2 meter. De hokjes staan symbool voor de bordeelhokjes in India, waar jonge meisjes worden vastgehouden en gedwongen worden tot prostitutie. Vorig jaar heeft de actie ruim € 417.000 opgebracht! Met de opbrengst kan Free a Girl haar bevrijdingsteams blijven financieren en uitbreiden om nog meer meisjes uit de bordelen te bevrijden en mensenhandelaren veroordeeld te krijgen. Op zondag 22 mei wordt de totale opbrengst van de actie bekend gemaakt door Free a Girl.

Over Difrax
Difrax, opgericht in 1967, is het Nederlandse A-merk van babyproducten en is marktleider in het segment babyflessen én fopspenen. Met haar innovatieve en eigentijdse producten wil Difrax het leven van baby’s, kinderen en ouders zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk maken. In de afgelopen jaren verwierf Difrax naam en faam met de ontwikkeling van baanbrekende en award winnende producten. Difrax staat voor Happy Growth! Het ruime assortiment is wereldwijd te vinden bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com.


Deel dit bericht:


Careality