Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 april 2016

Klant Support Centrum Holland & Barrett is verhuisd naar Amsterdam

Holland & Barrett Nederland geniet een snelle groei en is uit het huidige hoofdkantoor in Beverwijk gegroeid. De verhuizing naar Amsterdam is in lijn met de huidige rebranding van ‘De Tuinen’ naar ‘Holland & Barrett’ en draagt bij aan de positionering en de snelle expansie van het concern. Het Distributiecentrum van Holland & Barrett blijft wel gevestigd in Beverwijk.

Holland & Barrett voorheen De Tuinen hfdkantoor A'dam april 2016Algemeen Directeur Colinda Hoegee: “De verhuizing naar Amsterdam is wat ons betreft een logische stap gezien onze huidige rebranding. De bereikbaarheid zal tevens een positieve rol spelen in het aantrekken van nieuwe medewerkers. Wij zijn gevestigd op een zeer mooie etage aan de Piet Heijn kade. Vlakbij het Centraal Station, uitkijkend over het IJ en met voldoende ruimte om verder te kunnen groeien. Vanzelfsprekend blijft ons Distributiecentrum in Beverwijk. Wij hebben vanuit die plek de mooiste toeleverroutes naar heel Europa”.

Rebranding
Dit jaar staat in het teken van de rebranding. De naam De Tuinen zal verdwijnen uit het straatbeeld en wordt vervangen door Holland & Barrett. De Tuinen is al meer dan een decennia onderdeel van dezelfde groep waar ook Holland & Barrett toebehoort. Een grote ambitie is om internationaal door te groeien en daarom is er gekozen om de internationale naam Holland & Barrett ook in Nederland te voeren. De Tuinen verandert dan wel van naam, maar zeker niet van producten en medewerkers. Ook het verzorgingsmerk ‘De Tuinen’ blijft bestaan. Alles blijft vertrouwd, maar dan in een nieuw jasje met een nieuwe naam en een nieuwe winkelinrichting.

Holland & Barrett Nederland (voorheen De Tuinen B.V.) is een landelijke keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt. Het te verkrijgen assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, supervoeding, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een brede range aan verzorgings- en relax producten. De naam De Tuinen B.V. is sinds 1 mei 2015 veranderd in Holland & Barrett B.V.


Deel dit bericht:


Careality