Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 april 2016

Douglas Men

Douglas sfeer mannencosmeticaAnno 2016 is het helemaal niet ongewoon dat mannen steeds meer aandacht aan hun uiterlijk besteden. Douglas Men komt tegemoet aan de vraag voor specifieke producten voor de mannenhuid, omdat deze op vele vlakken verschilt van die van vrouwen. Wat veel mannen niet weten, is dat de perfecte huidverzorging niet alleen huid-, maar ook seizoensgebonden is. Douglas Men biedt hiervoor geschikte oplossingen. Dit schrijft Douglas in een persbericht aan Careality.
Douglas Men reiniging en scheercrème
Stap 1 – Reiniging
Talg, vuil en dode huidcellen kunnen de poriën in de zomer sneller verstoppen waardoor de huid meer last kan krijgen van onzuiverheden. Om dit te voorkomen is het belangrijk om het gezicht twee keer per dag goed te reinigen met een reinigingsproduct die is afgestemd op de vaak wat gevoelige huid van de man.

2-in-1 Shaving & Cleansing Cream Deze crème reinigt de huid intens en verzekert u van een perfecte scheerbeurt. De speciale 2-in-1 formule met extracten van bamboe en cactus voorkomt irritatie en laat de huid fris voelen. 125ml, € 9,95.

Stap 2 – Verzorging
Waar de huid in de winter een wat rijkere crème kan gebruiken, kan de huid in de zomer volstaan met een lichtere verzorging. Warme temperaturen in combinatie met een vollere gezichtsverzorging, kunnen er namelijk voor zorgen dat je meer last van onzuiverheden krijgt. De productlijn van Douglas Men bevat daarom lichtere gezichtscrèmes die de huid niet alleen verzorgen, maar ook nog eens beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Douglas Men komt hiermee dus ook voor de zomerse verzorging tegemoetkomt aan alle specifieke wensen en behoeften die mannen hebben als het gaat om de verzorging van hun huid.Douglas Men huidverzorging

De volgende gezichtsverzorgingsproducten van Douglas Men zijn geschikt voor de zonnige seizoenen:

2-In-1 Hydro Energy Face Gel
De speciale 2-in-1 formule met voedende avocado-olie, vitamine E en panthenol, bevat tevens extracten van bamboe en cactus voor een extra boost frisheid en maakt uw huid zijdezacht. 50ml, € 19,95.

Douglas Men Active AgeActive Age Face Cream
Deze verzorging bevat de speciale formule van Douglas Men met extracten van bamboe, ginseng, algen-en zijdeproteïne, hydrateren en beschermen de huid tegen de schadelijke invloeden van buitenaf en verminderen de zichtbaarheid van rimpels. en parabenen. 50ml, € 19,95.

Douglas Men sun Cream SPF30Stap 3 – Extra zonbescherming
Naast het reinigen en verzorgen van de huid is het van belang om de huid tijdens de zonnige dagen nog nét dat beetje extra te beschermen tegen de zon. De producten van Douglas Men bieden al bescherming tegen schadelijke invloeden van de zon, maar wij adviseren om nog een extra zonbescherming met hoge SPF (zonbeschermingsfactor) aan te brengen na de reguliere gezichtsverzorging. Een perfecte aanvulling op de zomerse gezichtsverzorgingsroutine van de man, is daarom de speciale gezichtszonverzorging van Douglas Sun.

Sun Cream Face SPF30
Het gezicht vereist de hoge bescherming en intensieve verzorging van de Sun Cream Face SPF30 van Douglas Sun. De formule is speciaal ontwikkeld voor het gezicht en heeft bovendien een anti-aging werking. 50ml, € 9,95.


Deel dit bericht:


Careality