Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 april 2016

GfK door MOA genomineerd voor het marktonderzoekbureau van het jaar 2016

GfK is door de MOA genomineerd voor het ‘marktonderzoekbureau van het jaar 2016’.

GfK nominatie Marktonderzoekbureau vh jaar 2016-2Deze nominatie is al een prijs op zich. Want het zijn namelijk onze klanten die bij de MOA de aanbevelingen hebben gedaan en gemotiveerd hebben waarom GfK hun favoriete bureau is. Een onafhankelijke jury heeft vervolgens deze motivaties geanaly-
seerd en bepaald dat GfK één van de drie genomineerden is.

Het commentaar van de jury van de MOAwards:
“ De waardering van de markt voor dit grote bureau zien we al enige jaren terug in de longlist. GfK beheerst de integratie van bronnen, is koploper insights in retail, investeert volop in vernieuwing en doet dat vanuit een visie op de altijd weer snelle ontwikkelingen. Daarnaast durft GfK op een zakelijke manier kritisch te zijn bij vraagstukken. Ze maken goed gebruik van een mix van bestaande en nieuwe marktonderzoekstechnieken”.

De MOAwards 2016 worden uitgereikt tijdens de MOA Beachparty op woensdag 8 juni 2016.

(bronnen: persbericht GfK 19 april 2016, alsmede www.gfk.com)

 

 


Deel dit bericht:


Careality