Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 april 2016

Sterk en gezond haar met HairGro

Help, mijn haar valt uit… Miljoenen mensen hebben last van haaruitval. Maar liefst een op de drie vrouwen heeft te kampen met haarverlies of dun haar en uiteraard is voor mannen kaal worden bijna meer regel dan uitzondering. Tussen het 20ste en 30ste jaar verliest de mens al 615 haarfollikels per cm², dat is best schrikken. Maar geen paniek: gelukkig is er voor veel kwalen een goede oplossing. HairGro heeft een complete lijn producten die het probleem bij de wortel aanpakt. De basis ligt in capsules met micronutriënten en fenegriekextract, daarnaast zijn er het serum, de shampoo en de conditioner met Capixyl™ (1). De werking ervan wordt onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek: bij 83% stopt de haaruitval, het haar wordt dikker en binnen zes maanden ontstaat nieuwe haargroei. Dit schrijft HairGro in een persbericht aan Careality.(…)

HairGro assorti via Carla Begeer apr 2016HairGro: zowel van binnen als van buiten
De capsules staan aan de basis van de HairGro-lijn. Verder bestaat het assortiment uit een serum (booster), een shampoo en een conditioner. De ingrediënten zijn gericht op haargroei voor gezond haar. De capsules bevatten fenegriekextract en een combinatie van vitaminen, mineralen en antioxidanten. De booster, conditioner en shampoo bevatten Capixyl™ evenals fenegriekextract. Alle producten zijn zowel klinisch als dermatologisch wetenschappelijk getest.

Verkrijgbaarheid & prijzen
Het HairGro assortiment is o.a. verkrijgbaar bij DA, DIO, De Tuinen (Holland & Barrett), zelfstandige drogisterijen, gezondheidswinkels en diverse online shops.

Zie ook www.hairgro.nl.
HairGro Hair Care Capsules         € 37,95 voor 60 capsules
HairGroHair Serum Booster           € 24,95 voor 100 ml
HairGro Hair Healing Shampoo   € 12,95 voor 200 ml
HairGro Thickening Conditioner  € 12,95 voor 200 ml

(1) Capixyl ™ is een innovatief complex van biomimetische ofwel nagebootste peptide gecombineerd met rode-klaverextract. Het gaat de belangrijkste oorzaken van haarverlies tegen en zorgt ervoor dat het haar weer voller en dikker wordt. Een peptide is een molecuul dat bestaat uit een klein aantal aminozuren dat verbonden is met peptidebindingen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in het molecuul, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit.

 


Deel dit bericht:


Careality