Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 april 2016

Gebruik van beschermende producten door TENA Men nog toegankelijker gemaakt

SCA Tena Men_14_1600x500_pngMannen vinden het knap lastig om persoonlijke kwesties met elkaar te delen, een op de vijf zou opener willen zijn. Over lichamelijke ongemakken, zoals erectieproblemen, urineverlies en een afnemend libido, praten mannen liever helemaal niet. Dit meldt TENA Men in een persbericht aan Careality.

Om het taboe op deze onderwerpen te doorbreken, heeft TENA Men in samenwerking met Ruigrok NetPanel een nationaal taboe-onderzoek uitgevoerd onder ruim 1000 mannen in de leeftijd van 30 tot 75 jaar. Daarnaast introduceert TENA Men Protective Shield in retail, zodat het gebruik van beschermende producten voor mannen nog laagdrempeliger wordt gemaakt. Handig, voor mannen die nattigheid voelen. (…)

 


Deel dit bericht:


Careality