Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
22 april 2016

Rimmel London introduceert Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick, een aanvulling op de Moisture Renew lipcollectie

Coty Rimmel adve Moisture Renew Sheer & Shine lipstickBen je klaar voor een shot nieuwe energie? Rimmel London introduceert de nieuwe Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick, een hydraterende lipstick met een transparante, stralende, met vitamines verrijkte kleur. Een ´energy shot´ aan hydratatie en frisse kleur voor de lippen!

Moisture Renew Sheer & Shine is de nieuwste aanwinst binnen de beroemde Rimmel Moisture Renew lipcollectie. De bestaande Moisture Renew Lipstick-lijn staat garant voor rijke, krachtige kleuren en een hydraterende boost. Met de keuze uit twee verschillende collecties – de nieuwe transparant lijn en de bestaande met intense kleuren – kan elke ´London girl´ die verlangt naar een dosis kleuradrenaline met een gezonde ‘feel good’ finish kiezen wat ze wil.

Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick heeft een energiek palet van vier prachtige kleuren. Kies uit weelderig roze, helder koraal, kersenrood of een chique ´nude´, allemaal met een schitterende, lichtreflecterende glans.

Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick
Verkrijgbaar in vier kleuren: Pink Rules 300 / Red-y, Set, Go! 500 / Spin all Spring 600 / Better & Brighter 700
Adviesverkoopprijs: € 10,99.


Deel dit bericht:


Careality