Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 april 2016

Winnaars Holland & Barrett ‘Hall of Fame 2016’ bekend gemaakt

Ieder jaar organiseert Holland & Barrett voor haar werknemers de talentenjacht ‘Hall of Fame’. Deze talentenjacht geeft de medewerkers de kans om te laten zien hoeveel kennis zij in huis hebben. Naast het feit dat de winnaar de eer heeft zichzelf een jaar lang ‘Star of the Year’ te noemen, gaat hij of zij ook naar huis met de hoofdprijs, een reis naar Las Vegas! Dit meldt Holland & Barrett in een persbericht aan Careality.
Holland & Barrett winnaars Hall of Fame 2016
Iedere medewerker doorloopt de interne trainingsacademie, die constant in ontwikkeling is. “Het trainen en opleiden van onze medewerkers is erg belangrijk. Op deze manier vergroot je je vakkennis, kun je jezelf optimaal ontwikkelen én het allerbelangrijkste, de klanten van een goed advies voorzien”. Aldus Colinda Hoegee, Algemeen Directeur.

Na een reeks spannende voorrondes kregen uiteindelijk 15 finalisten, uit heel de Benelux, de eer om naar Engeland af te reizen voor de finale waar de finalisten konden laten zien wat zij waard zijn. Tijdens de finale hebben de kandidaten verschillende opdrachten uitgevoerd waarbij kwaliteit en kennis stevig op de proef werden gesteld. “Ook dit jaar was het weer een spannende finale met bijna alleen maar hoogtepunten. Wat is het belangrijk om samen plezier te maken en wat ben ik trots dat ik voor een bedrijf werk waar we dit soort waanzinnige dingen doen”!

Training en Kennis
Bij Holland & Barrett staan productkennis en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, advies door goed opgeleide medewerkers staat hierbij centraal. Holland & Barrett beschikt over haar eigen trainingsacademie, waardoor de medewerkers over gespecialiseerde vakkennis beschikken.

De winnaars van 2016
Manager Of The Year/Filiaalmanager van het Jaar!
1e plaats Jeroen Arts, 2e plaats Isabelle Van den Bos-van der Stap

Supervisor Of The Year/Assisitent Filiaalmanager van het Jaar!
1e plaats Joyce Breeuwsma, 2e plaats Femmie Hoogendorp

Star Of The Year/Medewerker van het Jaar!
1e plaats Marga Hartgers, 2e plaats Marjolein Van den Ende


Deel dit bericht:


Careality