Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 april 2016

Boek: Koken uit de natuur

Wildplukken is een trend. Maar het is lastig om te bepalen wat lekker, vies, of zelfs niet eetbaar is. Diane Dittmer geeft in Koken uit de natuur een overzicht van wat je allemaal gratis en voor niets in de natuur kunt vinden. Succes verzekerd door gedetailleerde recepten en vele handige tips! Dit schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Kosmos Uitgevers Koken uit de natuur‘Koken uit de natuur’ bevat maar liefst 66 eenvoudige recepten voor verrassende combinaties met kruiden, paddenstoelen en vruchten uit de natuur, voorzien van prachtige foto’s. Denk aan notenbuideltjes met bramensaus of kalfsmedaillons met asperges en lievevrouwebedstrosaus.

Het boek is handig opgedeeld in vier seizoenen, van de eerste lentekruiden tot de laatste noten en paddenstoelen voordat het gaat vriezen.

Er is tevens beknopte aandacht voor de betreffende planten en kruiden, hoe je  ze kunt herkennen en waar je ze kunt vinden.

De auteur Diane Dittmer is culinair styliste en redacteur van een vrouwenblad in Duitsland. Daarnaast ontwikkelt ze recepten en heeft ze zes  kookboeken geschreven.

Koken uit de natuur
Auteur: Diane Dittmer
Verschijningsdatum: 14 juni 2016
ISBN: 9789021563114
Prijs: €16,99
Kosmos Uitgevers

 


Deel dit bericht:


Careality