Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 mei 2016

Boek: Start vandaag met ademen

Vraag aan mensen in je omgeving waar ze behoefte aan hebben, en negen van de tien keer is het antwoord ‘rust’. Maar waar haal je die rust vandaan met een baan, gezin, relatie, sport, vrienden, hobby’s…? Marleen van den Hout en Robert Bridgeman geven in Start vandaag met ademen de oplossing: de Bridgeman Ademmethode (BAM). Een nieuwe en praktische methode die je snel aanleert en zeer effectief is. Wie het een paar keer per dag kort toepast, ervaart al snel meer rust, balans en vitaliteit. De basis? Breng je ademhaling omlaag en verander het patroon. Zo schrijft Uitgeverij AnkhHermes in een persbericht aan Careality.

AnkhHermes Uitgeverij Start vandaag met ademenKrachtig en effectief
Ademhalingstechnieken zijn er in alle soorten en maten. De Bridgeman Ademmethode (BAM), waarvan de basis is ontwikkeld door Marleen van den Hout, is een nieuwe techniek die je onder al die bestaande technieken kunt leggen om ze nog krachtiger te maken. Met de Bridgeman Ademmethode leer je om naar een lage, rustige buikademhaling te gaan. Hierdoor ben je snel ‘uit je hoofd in je lijf’ en voel je wat je nodig hebt. Door goed en effectief te ademen breng je lichaam en geest in een optimale staat en ervaar je meer rust en energie, vertrouwen en kracht, ontspanning en gezondheid.

Theorie en praktijk
Start vandaag met ademen bestaat uit twee delen. In het eerste deel lichten Robert en Marleen toe hoe ademhaling werkt, wat jouw manier van ademen over je karakter zegt,  hoe je door middel van ademhaling in balans kunt komen en bespreken ze enkele bestaande ademhalingsmethodes. In het tweede deel leer je de Bridgeman Ademmethode kennen  en toepassen. Voorbeelden uit de praktijk, oefeningen en tips helpen je hierbij.

Start vandaag met ademen – De Bridgeman Ademmethode
Robert Bridgeman & Marleen van den Hout
€ 14,99 | 140 blz. | ISBN 9789020212624 | verschijnt 3 mei 2016


Deel dit bericht:


Careality