Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 mei 2016

Miljoenste ‘Passie’ Klantenkaart voor Holland & Barrett

Holland & Barrett feliciteerde deze maand de miljoenste klant die zich aanmeldde voor het ‘Passie’ loyaliteitsprogramma. Het loyaliteitsprogramma is in april 2015 landelijk gelanceerd en heeft binnen een jaar één miljoen leden mogen verwelkomen. Zo meldt Holland & Barrett in een persbericht aan Careality.

De Tuinen Leyweg Den Haag Uitreiking Miljoenste Passie klantenkaart cadeaumand - Tanja mei 2016MILJOENSTE ‘PASSIE’ KAARTHOUDER
Holland & Barrett vierde deze mijlpaal met een groot-
schalige winactie waarin 1 miljoen Passie-punten en prijzen werden weggegeven. De miljoenste klant die de Passie-klantenkaart heeft geactiveerd is Tanja Geneva uit Den Haag. Zij nam afgelopen zaterdag een prachtige mand in ontvangst gevuld met producten waar de retailer bekend om staat. ‘Wat leuk zeg… ik win nooit iets’, aldus een blije Tanja.

De prijs werd uitgereikt in De Tuinen Den Haag in winkel-
centrum Leyweg, de winkel waar Tanja haar Passie Klantenkaart had laten aanmaken. Filiaalmanager Shanna Kirmit is ontzettend blij dat de prijs in haar winkel is gevallen; ‘Het kan niet op, in maart werden we door klanten van winkelcentrum Leyweg al verkozen tot klantvriendelijkste winkel van de Leyweg en nu valt de miljoenste Passie-klant ook nog eens in onze winkel. Een kroon op ons werk!’.

‘PASSIE’ PROGRAMMA
Met het Passie loyaliteitsprogramma sparen klanten voor iedere uitgegeven euro twee punten. Daarnaast zijn er voor Passie-leden extra aanbiedingen. Sparen kan met de gratis Passie-klantenkaart en met de Passie-app. De Passie-punten worden een aantal keer per jaar omgezet in een waardebon, die de klanten vrij kunnen besteden in de winkel. De waardebon wordt per e-mail verstuurd en is ook beschikbaar in de Passie-app. Het loyaliteitsprogramma is een groot succes en draagt bij aan de huidige groei en positie van de retailer. Het komende jaar zal het programma dan ook verder worden doorontwikkeld.

DE TUINEN GAAT VERDER ALS HOLLAND & BARRETT
Retailketen De Tuinen is al meer dan een decennia onderdeel van dezelfde groep waar ook Holland & Barrett toebehoord. Een grote ambitie is om ook internationaal door te groeien en daarom is er gekozen om de internationale naam Holland & Barrett ook in Nederland te gaan voeren. Ook bij De Tuinen Leyweg zal binnenkort Holland & Barrett op de gevel prijken. De Tuinen veranderd dan wel van naam, maar zeker niet van producten en medewerkers. Alles blijft vertrouwd, zoals de klanten dat gewend zijn.

(v.l.n.r. op foto: Isis van Egmond, Shanna Kirmit, Tanja Geneva, Marit van Rozendaal)


Deel dit bericht:


Careality