Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 mei 2016

NIVEA introduceert Shower Silk Mousse

Vergroot het dagelijkse doucheplezier met de nieuwe NIVEA Shower Silk Mousse, de zachtste doucheverzorging van NIVEA ooit. Deze showermousse, verkrijgbaar in drie varianten, is verrijkt met zijde-extract waardoor de huid na iedere douchebeurt zijdezacht aanvoelt. Dankzij de innovatieve dispenser produceert de flacon direct een rijk, wolkig schuim dat de huid reinigt en tegelijkertijd verzorgt. De heerlijke, milde geur van NIVEA Shower Silk Mousse maakt deze douchesensatie bovendien zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Dit meldt Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Beiersdorf Nivea Shower mousses assorti jpgDe moderne vrouw is een talent op het gebied van multitasking. Werk, de zorg voor familie, afspreken met vrienden en talloze hobby’s slokken veel tijd op waardoor een moment van ontspanning er nog weleens bij inschiet. Dit moment is juist belangrijk, omdat je jezelf dan goed kunt opladen voor drukke periodes. Met de NIVEA Shower Silk Mousse trakteer je jezelf op het ultieme rustmomentje onder de douche, terwijl je huid geniet van een zachte, verzorgende reiniging en je het gevoel krijgt van pure verwennerij. De mousse hult het lichaam tijdens het douchen in een zacht schuim dat aanvoelt als pure zijde. Zo ben je elke dag even in de wolken!

De formule
De formule van NIVEA Shower Silk Mousse is verrijkt met NIVEA’s essentiële oliën, amandelolie en het unieke ingrediënt zijde-extract. Zijde-extract is een bron van proteïne die de huid intensief hydrateert.

Peter Maurer, hoofd Research & Development NIVEA Shower, licht toe: “In plaats van een showergel te ontwikkelen die pas schuimt nadat deze met water in aanraking komt, geven de NIVEA Shower Silk Mousses direct een rijk schuim af dat bestaat uit duizenden parelachtige bubbels. De wolkige mousse geeft het gevoel van een dagelijkse spabehandeling in je eigen douche.”

Drie varianten Silk Mousses
NIVEA Shower Silk Mousse is beschikbaar in drie varianten en is geschikt voor alle huidtypes.

-NIVEA Shower Silk Mousse Creme Soft: deze doucheformule is verzorgend en bevat een lichte jojobaolie die de huid extra hydrateert.
-NIVEA Shower Silk Mousse Creme Care: de rijke samenstelling van deze showermousse bestaat uit dezelfde voedende ingrediënten en de unieke geur van NIVEA Creme uit het blauwe blik.
-NIVEA Shower Silk Mousse Creme Smooth: deze showermousse is geïnspireerd op de Zijdezachte Body Lotion van NIVEA. Deze subtiel geurende showermousse biedt milde verzorging door toevoeging van shea butter en vitamine A, E en F.

Prijzen en beschikbaarheid
NIVEA Shower Silk Mousses zijn vanaf 23 mei 2016 verkrijgbaar in drogisterijen en supermarkten. Alle varianten zijn beschikbaar voor de adviesprijs van € 4,99.


Deel dit bericht:


Careality