Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 mei 2016

Boek: Eet als een expert

De voedingsindustrie houdt ons voor de gek met misleidende etiketten en verkeerde claims van fabrieksproducten. Ook online is er veel onjuiste informatie over voedsel te vinden; de superfoods (van gojibessen tot groene smoothies) vliegen ons om de oren, maar wat is nu écht gezond? Dit schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Kosmos Uitgevers Eet als een expertDe Gezondheidsraad heeft in 2015 de Richtlijnen Goede Voeding gepubliceerd. Hoe om te gaan met deze, soms ingewikkelde, richtlijnen? Hoe zorgen we ervoor dat we op een verantwoorde manier toch lekker, eenvoudig en gevarieerd kunnen blijven eten?

Diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers van het bij een breed publiek zeer populaire en gewaardeerde online platform I’m a Foodie analyseren in Eet als een expert de zin en onzin van de voedselhypes en vertalen de nieuwe Richtlijnen Goede Voeding naar haalbare adviezen, praktische recepten en handige weekschema’s. Ze laten zien waarom iets gezond is, welke producten daarbij horen en wat je ermee kunt koken. Dit boek maakt wetenschap lekker!

Ir. Marijke Berkenpas is oprichter en eigenaar van blogplatform I’m a Foodie. Samen met collega-wetenschappers heeft ze Eet als een expert geschreven. Berkenpas is werkzaam als klinisch diëtist en voedingswetenschapper bij het VU Medisch Centrum in Amsterdam.

Eet als een expert
Auteurs: Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit
Prijs: € 19,99
Verschijningsdatum: 31 mei 2016
ISBN: 9789021561523
www.iamafoodie.nl       www.kosmosuitgevers.nl


Deel dit bericht:


Careality