Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 mei 2016

Nieuwe DROGIST Bewust Beter in Oude Tonge geopend

Unipharma DBB historie Marinus v Loon en dochter Pie - UED Van LoonDe historie van drogisterij Van Loon in Oude Tonge gaat ver terug. Sinds 24 februari 1892 is drogisterij van Loon gevestigd aan de Kerkring in het Zuid-Hollandse dorp. Drogist van Loon is een begrip in Oude Tonge: service, kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkundig en vriendelijk personeel staan hoog in het vaandel bij dit 124 jaar jonge familiebedrijf. Dit schrijft groothandel Unipharma in een persbericht aan Careality.

Begin 2016 sloot onderneemster Eef Aleman zich aan bij Drogist Bewust Beter, na eerder aangesloten te zijn geweest bij een andere winkelformule. Donderdag 12 mei presenteerde Eef de drogisterij in het nieuwe jasje van Drogist Bewust Beter aan de inwoners van Oude Tonge.

Met de heldere, frisse uitstraling van DROGIST Bewust Beter in combinatie met de complete winkel ondersteuning, het onderscheidende assortiment, de aansprekende folders en POS materiaal samen met de lokale invulling van Eef en haar team gaat Drogist van Loon met vertrouwen de toekomst in.

Unipharma DBB Van Loon Oude TongeDROGIST Bewust Beter staat voor;
-Bewust Beter:
Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
-Bewust Goedkoper:
Profiteer van onze hoge kortingen;
-Bewust Lager:
Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en opleidingen.

Unipharma wenst Eef Aleman en team veel succes!

Voor meer informatie over de formule DROGIST Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality