Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 mei 2016

Holland Pharma Informatiebeurs op 4 juni 2016

Holl Pharma Infobeurs Vijverberg 2015-3 bron FB HP

Op zaterdag 4 juni a.s. organiseert Holland Pharma voor al haar klanten de jaarlijkse Informatiebeurs. Met meer dan 60 stands van verschillende merken en leveranciers, hoort men alles over het assortiment, het laatste productnieuws en de nieuwste introducties. Ook vinden er lezingen plaats.
(bron: www.hollandpharma.nl)

Bezoekers ontvangen al bij binnenkomst een goodiebag, die men zelf kan vullen bij verschillende stands op het voetbalveld van stadion De Vijverberg in Doetinchem waar de Informatiebeurs wordt gehouden. Op veel stands ligt een leuk cadeautje voor de bezoekers klaar! Natuurlijk zijn er tijdens deze dag ook speciale beursacties, die alleen tijdens de beurs georderd kunnen worden. Loop over de informatiebeurs en ontdek wat de verschillende merken te bieden hebben!

Holland Pharma maakt er op 4 juni aanstaande een geheel verzorgde dag van met uiteraard een kopje koffie of thee en iets lekkers. Voor de lunch kunt u kiezen uit verschillende overheerlijke, luxe belegde broodjes en Priméal veloute soepen. Geniet van het lekkere schepijs van IJsboerderij Dommerholt en neem een kijkje bij de wijnproeverij van Glasses Wines.

Uiteraard hoopt de organisatie oHolland pharma janp mooi en zonnig weer, zodat de stands op het voetbalveld van stadion De Vijverberg (thuishaven van Voetbalclub De Graafschap) kunnen staan. Bij slecht weer wordt de beurs naar binnen verplaatst.

U bent van harte welkom op de Informatiebeurs van Holland Pharma op 4 juni a.s. van 10.00 – 17.00 uur in Doetinchem.

Wilt u gratis toegangskaarten ontvangen? Stuur een e-mail naar beurs@hollandpharma.nl of bel (0545) 25 10 50.

(bron: www.hollandpharma.nl)

 


Deel dit bericht:


Careality