Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 juni 2016

Holland Pharma Informatiebeurs goed bezocht

Holl Pharma Infobeurs 2016 standh1

Holl Pharma Infobeurs 2016 standh Vitals-LisaAfgelopen zaterdag 4 juni vond de jaarlijkse Informatiebeurs van Holland Pharma plaats. De beurs trok dit jaar ruim 500 bezoekers naar de unieke vaste beurslocatie, het Graafschap stadion De Vijverberg in Doetinchem.
Dit meldt Holland Pharma aan Careality.

Holl Ph Infobeurs 2016 lezingLangs het speelveld stonden meer dan 60 verschillende leveranciers klaar om bezoekers kennis te laten maken met hun producten. Er was ruim aandacht voor voeding, supplementen, (medische) hulpmiddelen en huid-
verzorging. Tijdens de lezingen werd dieper ingegaan op diverse onderwerpen op het gebied van gezondheid en lichamelijke balans. Dit jaar was er voor het eerst een heus foodplein ingericht. Bezoekers konden hier terecht om te genieten van het mooie weer of te netwerken onder het genot van een biologisch hapje en drankje.


Deel dit bericht:


Careality