Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 juni 2016

Algemeen directeur Biohorma vertrekt

Biohorma Walborgh KieskampGisteren maakte Biohorma bekend dat algemeen directeur Walborgh Kieskamp (foto) per 1 juli de organisatie gaat verlaten.

Robert Baldinger, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Dit besluit is in gezamenlijk overleg genomen, echter wij betreuren zijn vertrek. Walborgh heeft met zijn tomeloze energie en deskundigheid een cruciale rol gespeeld in het succes van Biohorma. Onder zijn leiding heeft Biohorma zich de laatste jaren ontwikkeld als een van de succesvolste OTC bedrijven en is A.Vogel uitgegroeid tot het grootste zelfzorgmerk op de Nederlandse markt. Heel veel dank en waardering gaan dan ook naar hem uit”.

Edwin Stoel, COO en adjunct-directeur, zal de komende periode de taken van Kieskamp waarnemen. De procedure voor definitieve opvolging is in gang gezet.

Biohorma is de grootste fabrikant van natuurlijke zelfzorggeneesmiddelen en gezondheidsproducten in de Benelux. Met zo’n 140 medewerkers is Biohorma dochter van het Zwitserse Bioforce AG, dat in 1963 werd opgericht. Bioforce is actief in meer dan dertig landen over de hele wereld.

(Bron foto: Biohorma)


Deel dit bericht:


Careality