Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 juni 2016

Lancering viliv P van Dr. Felix Bertram, tegen vroegtijdige huidveroudering

Met de lancering van Viliv P wordt er een serum uitgebracht op basis van pistache extract met tot doel vergrote poriën zichtbaar te verkleinen. Viliv P beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering en verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Vergrote poriën worden vooral veroorzaakt door overmatige talgafscheiding. Talg en dode huidcellen kunnen de poriën verstoppen waardoor deze zich vergroten. Straling van het zonlicht en huidveroudering verergeren dit effect.

Dr. Felix Bertram Viliv p tegen huidveroudering - via prinsprViliv P is geschikt voor ieder huidtype, met name voor de gecombineerde huid:

  • minimaliseert zichtbaar grove poriën
  • vermindert een glimmende huid en vlekjes
  • zorgt voor een mooie matte huidteint

Dankzij innovatieve biotechnologie kunnen ingrediënten gewonnen worden uit wilde pistachenoten. Een voorbeeld is PoreAway, een ingrediënt met een samentrekkend en verhelderend effect op de huid. Poriën verkleinen zichtbaar en onzuiverheden in de huid alsmede een glimmende huid worden verminderd.

Het Zwitserse (skincare merk) Viliv P van Dr. Felix Bertram is verkrijgbaar bij o.a.: Cosmania, Mooi Parfumerie, Mostert en Van Leeuwen en online via www.mostertvanleeuwen.nl en www.mostertvanleeuwen.be

Advies verkoopprijs van viliv P – 30 ml is € 84,-

Viliv gelooft dat er een oplossing is voor elk type huidprobleem
De reeks huidverzorgingsproducten van Viliv gaat deze uitdagingen aan. Ieder Viliv product behandelt een specifiek probleem – efficiënt en zonder loze beloften. De producten kunnen individueel worden toegepast. De Viliv huidverzorgingsproducten zijn samengesteld aan de hand van de nieuwste dermatologische en biotechnologische inzichten. Viliv ontwikkelt al zijn producten uitsluitend in Zwitserland waardoor de hoogste kwaliteitsnormen worden gegarandeerd.

Vanzelfsprekend worden er geen dierproeven uitgevoerd in het gehele ontwikkelingsproces. De Viliv producten bevatten geen parabenen, geen minerale oliën en geen kleurstoffen.


Deel dit bericht:


Careality