Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 juni 2016

Boek: Het anti-diabetesprogramma

Diabetes is de meest voorkomende chronische ziekte in ons land, ruim 1 miljoen Nederlanders hebben diabetes. Overgewicht, weinig beweging, leeftijd en aanleg vergroten de kans op diabetes. Het anti-diabetesprogramma van dr. Réginald Allouche is een weten-
schappelijk onderzoek gebaseerd op een periode van 8 weken waarin je jouw gezondheid verbeterd plus het risico op diabetes verkleint. Dit schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Het anti-diabetesprogramma bestaat uit twee delen. In het eerste vind je de antwoorden op vragen die je mogelijk hebt (wat is diabetes, hoe wordt die behandeld…) en een test om te zien waar je staat. In het tweede deel maak je kennis met het programma zelf. Je krijg tips over voeding en lichaamsbeweging en leert in een programma van acht weken wat je dagelijks kunt doen, compleet met menu’s en recepten.

Kosmos Uitgevers Het anti-diabetesprogramma-Stap-voor-stapprogramma
-Inclusief 60 lekkere recepten
-Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
Praktische tips over bewegen en voeding

Het anti-diabetesprogramma
Auteur: dr. Réginald Allouche
Prijs: €24,99
ISBN: 9789021562889
Verschijningsdatum: 5 juli 2016
Kosmos Uitgevers

Dr. Réginald Allouche is arts, ingenieur en onderzoeker op het gebied van de preventie van diabetes en overgewicht. Hij heeft het voedingsplan opgesteld voor het Assistance Public-ziekenhuis in Parijs.

 


Deel dit bericht:


Careality