Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 juni 2016

Terugblik KNDB Ondernemersdag bij Weleda

????????????????????????????????????????????????????????????

Veranderend klantgedrag roept op tot creativiteit en wendbaarheid. Karin Bakker, design thinker, gaf de drogisterijondernemers een boost tijdens de KNDB Ondernemersdag op 13 juni jl. bij gastheer Weleda in Zoetermeer. (bron: kndb.org)

Gedurende haar avontuurlijke route naar vernieuwing nam Karin Bakker de aanwezigen mee door de stappen van zien, voelen, verbinden, vormgeven tot en met oplossingen in concepten verwerken. In de huidige participatie-
samenwerking ligt de nadruk op samenwerken vanuit vertrouwen.

Een ondernemer start doorgaans vanuit persoonlijke passie. Haar hartekreet is dat die ondernemer zich niet lam moet laten slaan door bestaande processen en systemen, maar moet meebewegen met verandering, ook – of juist – als hij daarvoor uit zijn comfortzone moet stappen.

KNDB Ondernemersdag 2016 weleda - J.Boot gastsprekerIn die lijn zat ook het interview met Jos Boot (foto), directeur van The Read Shop, maar op de Ondernemersdag aanwezig vanuit zijn rol in de schrijfcommissie van de Nederlandse Franchise Code (NFC). Het advies van Boot is weg te blijven van macht en uit te gaan van je eigen kracht. Ondanks het feit dat de NFC nog geen wettelijke verankering heeft, roept hij zowel franchisegevers- als franchisenemersorganisaties op deze toe te passen. Ook hier klinkt de oproep door samen te werken vanuit vertrouwen en afspraken vooral goed vast te leggen.

Aan de tuinmannen van Weleda behoeft het woord passie geen nadere toelichting. Ook de bezoekers werden aangestoken door hun enthousiasme tijdens de rondleiding in en rond het pand. Ter afsluiting werd de aanwezigen een uniek Weleda-wellness buffet voorgeschoteld.

Een Ondernemersdag vol beleving en geestverruimers. KLIK HIER voor een foto-impressie.

 


Deel dit bericht:


Careality