Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
22 juni 2016

Onderzoek Odorex: Nederlandse vrouw niet trouw aan eigen deodorant

Sanders Odorex consu okselactie dame1Uit groot recent onderzoek* blijkt dat vrouwen niet tevreden zijn over hun eigen deodorant. Dagelijks spuiten of smeren we het goedje onder onze armen om fris en zeker de dag door te komen. We willen dus volledig kunnen vertrouwen op dit beautyproduct. En wat blijkt uit de ultieme test: de eigen deo vs. een nieuwe anti-transpirant? We willen switchen. Maar waarom nu dan wel? Dit schrijft Odorex in een persbericht aan Careality.

Tijdens de #rechtsodorex test hebben 10.000 vrouwen de eigen deodorant onder de linkerarm, tegen de nieuwe Odorex Ultra Protect Cleargel onder de rechterarm getest. Bijna driekwart (70%) van alle respondenten voelt zich de hele dag door fris en droog. Dit resulteert in de hele dag door alles kunnen doen, zonder een vervelende geur of vochtplek onder je arm te ervaren. Een goede boost voor het zelfvertrouwen, volgens velen.

”Houdt fris, ruikt lekker en geeft geen strepen af!’’ (Jeanet, 35 jaar)

Waar deze ‘women magnet’ bijna 100% op scoort, is het nauwelijks achterlaten van witte strepen. Iets wat de cleargel belooft én waarmaakt. Dat het een gel is in plaats van een spray vinden vrouwen ook een dikke plus. Het voelt zacht en verzorgend aan op de huid (83%). Het advies is om de anti-transpirant ’s avonds aan te brengen. Dat betekent: tijd over op de vroege ochtend.

Sanders Odorex Ultra Protect Cleargel verpakkIneke Savenije, brandmanager van Odorex, over de werking: ,,Odorex Ultra Protect Cleargel is een heldere transparante gel, die extra snel droogt én beschermt tegen witte strepen. Door de extra effectieve anti-transpirant formule blijft Odorex Ultra Protect Cleargel langer werkzaam dan een reguliere deodorant, tot wel 48h. Dit zorgt voor het langdurige frisse en droge gevoel.

”Maar liefst 71% beoordeelt de Odorex Ultra Protect Cleargel met een 8 of zelfs hoger. Het is een ”Wonderdeo die écht werkt’’, ”Top product’’, ”Praktisch, snel en streeploos’’, ”Een blijvertje’’ en ”Een aanrader voor iedereen”, aldus verschillende testers.

Download hier de infographic ‘Zweetweetjes’ over de nieuwe Odorex Ultra Protect Cleargel.

*10.000 Nederlandse vrouwen hebben een Odorex Ultra Protect Cleargel testproduct ontvangen. Daarvan zijn de resultaten van 5900 respondenten verwerkt (april 2016).


Deel dit bericht:


Careality