Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 juni 2016

Linda Alblas-van den Burg benoemd tot managing director ICI Paris XL Benelux

Linda Alblas-van den Burg is met ingang van 1 juli 2016 benoemd tot Managing Director van ICI Paris XL Benelux. In deze hoedanigheid gaat zij leidinggeven aan het managementteam van ICI Paris XL voor de Benelux en Duitsland. Alblas-van den Burg zal rapporteren aan Gerard van Breen, CEO van A.S. Watson Benelux. Dit meldt A.S. Watson Health & Beauty Benelux in een persbericht aan Careality.

A.S. Watson ICI Paris XL Linda Alblas-van den BurgLinda Alblas-van den Burg heeft een lange staat van dienst opgebouwd, zowel in Luxury- als in Health & Beauty-retail. Na het begin van haar loopbaan bij A.S. Watson in 2005 als Operations Director Trekpleister volgde in 2006 de benoeming tot Managing Director van Trekpleister. In 2008 trad Alblas-van den Burg aan als Director Marketing & Store Concept. In 2009 ging zij aan het werk in haar huidige functie als Managing Director van Marionnaud in Centraal-Europa, waarbij zij verantwoordelijk was voor Tsjechië, Slovakije, Hongarije, Roemenië en Polen. Voorafgaand aan haar loopbaan bij A.S. Watson vervulde Alblas-van den Burg verschillende functies als Managing Director en Operations Director bij retailers als Adam Menswear, Miss Etam en C&A.

Over ICI PARIS XL
ICI PARIS XL is de grootste luxe parfumerieketen van de Benelux. De keten heeft bijna 300 winkels en meer dan 4.000 medewerkers in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Onder het motto ‘luxeproducten toegankelijk maken voor het grote publiek’ bieden de parfumerieën, toegankelijke, stijlvol ingerichte winkels met topmerken, waarin de servicegerichte adviseuses graag klaar staan voor de vele klanten die de winkels wekelijks bezoeken. Niet voor niets is ICI PARIS XL in 2015 voor de 12e keer op rij verkozen door de consument als Beste Parfumerie van Nederland en voor de 2e keer tot Beste Webshop in de categorie parfumerie.

ICI PARIS XL maakt onderdeel uit van de A.S. Watson Group (ASW). Met een netwerk van meer dan 12.400 winkels in 25 markten en ruim 120.000 medewerkers is ASW de grootste health & beauty retailer in Azië en Europa. ASW bestaat dit jaar 175 jaar. ASW maakt deel uit van CK Hutchison Holdings Limited. Deze multinationale onderneming heeft grote belangen in havens en gerelateerde diensten, retail, infrastructuur, energie en telecommunicatie in meer dan 50 landen.


Deel dit bericht:


Careality