Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 juni 2016

Intro nieuwe generatie-producten van Lovea Nature Hair & Bodycare

Trade Sense Lovea lichverzLovea staat voor uiterst milde formuleringen, die een gevoel van welzijn en rijke lichaamsverzorging combineren. De producten onthullen je natuurlijke schoonheid dankzij efficiënte formules, die voor iedereen bereikbaar én vooral betaalbaar zijn. De lijn, onder andere bekend van de Lovea BIO zonneproducten, is onlangs uitgebreid met een groot aantal Lovea Nature nieuwe generatie-producten, die stuk voor stuk 100% vrij van parabenen, sulfaten en siliconen zijn. Dit schrijft leverancier Trade Sense B.V. in Breda in een persbericht aan Careality.

In een tijd waar welzijn en zorg voor  onszelf en onze omgeving centraal staan, combineert Lovea Nature authentieke natuurlijke ingrediënten en technologische innovaties. Het van oorsprong Franse bedrijf heeft als doel om gezonde, comfortabel aanvoelende, heerlijke geurende én effectieve producten te maken, voor een milde lichaamsverzorging van het hele gezin. (…)

De nieuwe generatie-producten van Lovea Nature Hair & Bodycare bevinden zich in de volgende productgroepen: Shampoos, Douchegels en Bodylotions / Body Dry Oil.

Distributie en meer informatie:
De producten van de nieuwe generatie Lovea Nature Hair & Bodycare worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda en worden verkocht bij de betere drogisterijen en de filialen van De Tuinen (Holland & Barrett).

Voor meer informatie is er de website www.lovea.nl    


Deel dit bericht:


Careality