Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 juni 2016

Gentl Man, de eerste intiem verzorging voor mannen

Gentl Man is de eerste intiem verzorging voor mannen. Het verzacht, verkoelt en verzorgt de huid van de schaamstreek. Anno 2016 scheert of trimt 60% van de Nederlandse mannen zijn schaamstreek en meer specifiek, zijn ballen. Dit schrijft Gentl Care B.V. in een persbericht aan Careality.

Gentl Man intimate careEen veelvoorkomend gevolg van frequent scheren is een jeukerige en geïrriteerde huid. Ook sporters als wielrenners en hardlopers weten hier alles van. De hele mannelijke schaamstreek krijgt het dagelijks behoorlijk te verduren door o.a. strakke kleding, broeierige warmte wn wrijving door sporten. Intieme verzorging voor mannen is dus zeker geen overbodige luxe. Daarom is het product Gentl Man vanaf heden verkrijgbaar. Een alles-in-één verzorgingsproduct voor mannen met ballen.

Gentl Man, met de speciaal ontwikkelde 3C formule Caring Cooling Comfort, verzorgt, verkoelt en verzacht de huid van de schaamstreek. Het geeft direct verlichting bij allerlei ongemakken als jeuk, roodheid en irritatie.

Gentl Man helpt de huid herstellen na het scheren of trimmen, vermindert de haargroei bij regelmatig gebruik, en geeft een droog, fris en zeker gevoel. Het houdt de huid soepel bij wrijving waardoor het sporters veel comfort biedt. Uiteraard is er ook rekening gehouden met de geur en smaak, dus het product levert geen beperkingen op in de slaapkamer.

Prijs en verkrijgbaarheid
Gentl Man heeft een consumentenprijs van euro 19,95. Verkrijgbaar via gentl.com, DIO drogisterijen en binnenkort online bij ICI Paris XL.


Deel dit bericht:


Careality