Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 juli 2016

6 juli 2016: Consumentenactie Douglas in het kader van Day Of The Kiss

Op woensdag 6 juli is het wederom International Day Of The Kiss. Omdat perfect verzorgde lippen de sleutel zijn tot de fijnste kus, staat Douglas van woensdag 6 t/m zondag 10 juli geheel in het teken van lipverzorging en lippenmake-up. Kom daarom naar een van de Douglas-stores of kijk op douglas.nl en verras uzelf of een ander met een prachtige lipgloss of lipstick met 25% korting*! Dit schrijft Douglas in een persbericht aan Careality.

Douglas 6 juli 2016 Day of the Kiss 25% korting lipstick en -glossDaarnaast maakt de klant kans op een Douglas lippenmake-uppakket t.w.v. ruim €60,-. Houd douglas.nl en de Douglas Facebook pagina in de gaten voor meer informatie over deze actie.

About The Day Of The Kiss
Day Of The Kiss is ongeveer twintig jaar geleden ontstaan in het Verenigd Koninkrijk en is inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen. De dag is ontstaan om het zoenen te promoten als een aangename ervaring in plaats van enkel een formele begroeting. Een dag waarop de kus wereldwijd centraal staat.

*vraag de Beauty Advisors in de store naar de voorwaarden of kijk op www.douglas.nl/uitgeslotenmerken voor de uitgesloten merken.


Deel dit bericht:


Careality