Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 juli 2016

Meer dan 400 Bewustwinkelen.nl afhaalpunten

In december vorig jaar werd het 350stHP bewustwinkelen Hardick Glanerbruge Bewustwinkelen.nl afhaal-
punt gevierd. Inmiddels zijn al meer dan 400 drogisterijen, apotheken en natuurwinkels aangesloten bij Bewustwinkelen.nl. Het aantal afhaalpunten blijft groeien. En met de verbouwing van Drogisterij Berghuis in Westerhaar staat de teller alweer op 15 zelfstandige winkeliers met een Bewustwinkelen.nl gevel. Dit meldt Holland Pharma in Borculo in een persbericht aan Careality.

Met Bewustwinkelen.nl bieden winkeliers hun klant online toegang tot ruim 50.000 drogisterij- en reformproducten. De klant bestelt via de website om het vervolgens af te halen én te betalen in de winkel. Zo ontstaat er meer winkeltraffic. Voor zowel de winkelier als de klant worden geen order- of verzendkosten in rekening gebracht. Ook is geen minimum bestelwaarde van toepassing. Deelname is gratis en de winkelier behoud zijn verkoopmarge. De klant ontvangt per e-mail of telefoon een bericht wanneer de bestelling klaarstaat.

Bewustwinkelen.nl; leef bewust, winkel bewust!


Deel dit bericht:


Careality