Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 juli 2016

Information Resources Inc. (IRI) benoemt Willem Van den Neste als Managing Director in Nederland

Information Resources B.V. heeft Willem Van den Neste met ingang van 1 juli 2016 benoemd tot Managing Director voor IRI in Nederland en Zweden. IRI is de Big Data en Market Intelligence expert voor de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) industrie. Dit meldt IRI Nederland in een persbericht aan Careality.

Inf Resources Inc IRI - Willem van den Neste man dir“Met meer dan 20 jaar ervaring in de FMCG branche is Willem Van den Neste de persoon bij uitstek om bij te dragen aan de groei van retailers en fabrikanten”, zegt José Carlos Gonzalez-Hurtado, President of IRI International. Van den Neste was hiervoor Executive Vice President Client Operations Europe en transformeerde in die rol de operationele organisatie wat leidde tot een verbeterde kwaliteit en dienstverlening aan de klanten van IRI.

Van den Neste bekleedde, voordat hij bij IRI kwam, verschillende managementposities bij Nielsen en was daarvoor General Manager bij Fedex Nederland. Hij studeerde aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda en aan INSEAD Business School in het Franse Fontainebleau en in Singapore.

Willem Van den Neste gaat zich richten op de verdere ontwikkeling van de Growth Delivered strategie door het leveren van innovatieve diensten en oplossingen die helpen om business performance te versnellen. Hij volgt in deze rol Rainer Anskinewitsch op.

Van den Neste over zijn nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring in te zetten voor IRI Nederland en samen met het Nederlandse team bij te dragen aan de groeiambities van onze klanten. IRI beschikt over een uniek analytics team dat in combinatie met onze data en technologie uitstekende oplossingen kan bieden om de groeidoelstellingen van onze klanten te realiseren.”


Deel dit bericht:


Careality