Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 juli 2016

Nieuw van Vogue Girl Flexible en Cats: Lippenbalsem en Eau de Toilette

Ben je gek op chocolade, dol op de geur (en smaak) van vers fruit, hou je van een vleugje jasmijn of kun je wel een explosie van zoet geurende energie gebruiken? Dan hebben we goed nieuws! De meest populaire geuren en verpakkingen van  VOGUE Girl (Cats en Flexibel) zijn vernieuwd en uitgebreid. Zo kun je nog vaker en langer genieten van je favoriete VOGUE Girl producten. Dit schrijft leverancier Remark in een persbericht aan Careality.

Remark Vogue Girl Flexible lippenbalsemZachte lippen met de VOGUE Girl Flexible en Cats Lippenbalsem
Ben je een echte zoetekauw en dol op snoepjes? Dan is de Flexible lippenbalsem perfect voor jou! Deze heerlijke lippenbalsem bevat een snoepjesgeur gemixt met fruit en geeft je een explosie van energie met een heerlijk smaakje. Deze musthave lippenbalsem verzorgt, beschermt en maakt je lippen heerlijk zacht. De heerlijke cassis smaak zorgt ervoor dat je hem het liefst zou willen opeten.

Ben je niet zo van de snoepjesgeur met fruit, maar wil je jezelf liever verwennen met Chocolade? Dan is de VOGUE Girl Cats lippenbalsem echt iets voor jou. Deze  heeft een heerlijke zoete geur van witte chocolade met een vleugje jasmijn. De lippenbalsem hydrateert en verzorgt je lippen en heeft een onweerstaanbare aardbeien smaak.

Consumentenadviesprijs: euro 2,49.

Remark Vogue Girl Flexible Eau de Toilette
Een vrolijk geurende statement met VOGUE Girl Flexible en Cats Eau de Toilette
De Eau de toilette van Vogue Girl Flexible en Vogue Girl Cats zijn al een tijdje te koop, maar hebben nu een ware make-over gekregen. De nieuwe verpakking is nu net zo speels, vrolijk en opvallend als  jijzelf!

De VOGUE Girl Flexible Eau de toilette geeft je energie en heeft een heerlijke zoete geur van fruit gemixt met snoepjes. De geur blijft lekker lang hangen zodat je er de hele dag van kan genieten! De handige en goedkope 50ml Eau de Toilette verpakking is een genot voor het oog en zal zeker niet misstaan in jouw hippe slaapkamer!

De VOGUE Girl Cats Eau de Toilette zit in een super schattige verpakking, is speels, vrolijk en ruikt heerlijk zoet naar witte chocolade Deze moet je echt hebben! De heerlijke geur blijft lang hangen en zorgt ervoor dat je de hele dag een blij gevoel hebt.

Consumentenadviesprijs: euro 7,95.

 


Deel dit bericht:


Careality