Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 juli 2016

Jordan introduceert Red Dot Design Award winnende tandenborstel

Remark Jordan Clean Smile Soft groenMet trots presenteert Jordan de nieuwe Clean Smile tandenborstel. Deze nieuwe tandenborstel is bekroond met de internationale en prestigieuze Red Dot Design Award voor Product Design, 2016. Deelnemers uit 57 landen hebben ruim 5.200 producten en innovaties geregistreerd voor de Red Dot Design Award. Alleen producten die zich aanzienlijk onderscheiden door hun design ontvangen een award van de internationale Red Dot Jury. Dit schrijft leverancier Remark B.V. in een persbericht aan Careality.

De Jordan Clean Smile is ontworpen door de Scandinavische topontwerper, Andreas Engesvik. “Voor mij staat Jordan voor goede kwaliteit. Ik wilde graag bijdragen tot het creëren van een tandenborstel die trouw is aan zijn oorsprong. Voor mij staat Scandinavisch Design voor zuivere, eenvoudige vormen die we vertrouwen”.

Een mooi gebit geeft je zelfvertrouwen
Als mensen naar het gebit van een ander kijken letten ze voornamelijk op of het gebit fris en schoon is. In tweede instantie kijken ze naar de stand en de kleur van de tanden. Een mooie, gezonde glimlach is dus echt een goed visitekaartje En misschien nog wel het allerbelangrijkste: Een mooie gebit geeft je zelfvertrouwen!

Een award winnende glimlach met de Jordan Clean Smile
Poets je tanden twee keer per dag met de Jordan Clean Smile tandenborstel voor een gezonde en stralende glimlach. De nylon borstelharen met hoge dichtheid en het een eenvoudige handvat met goede grip zorgen voor optimale precisie. De tandenborstel is verkrijgbaar in maar liefst zeven kleurenvarianten. Zo ben je er zeker van dat er één tussen zit die perfect bij jouw badkamer past.

Consumentenadviesprijs, afgebeeld model Jordan tandenborstel euro 1,49.


Deel dit bericht:


Careality