Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 juli 2016

Boek: Het gezonde darmen kookboek

Stemmingswisselingen, een opgeblazen gevoel, depressie, (chronische) vermoeidheid, allergieën: stuk voor stuk problemen die kunnen worden veroorzaakt door je darmen. Het gezonde darmen kookboek is een revolutionair 30-dagen-programma dat je in 5 simpele stappen helpt aan een rustige en gezonde buik. Dit meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Kosmos Uitgevers Het gezonde darmen kookboekIn dit stappenprogramma pakt Christine Bailey de oorzaken aan in plaats van de symptomen te bestrijden. Zij doet dit in vijf verschillende fases: Verwijdering, Vervanging, Herpopulatie, Heling en Balansherstel.

In elke fase worden er heerlijke recepten voorgeschoteld waarmee je op de goede weg blijft. Deze recepten zijn suikerarm en  graan- en glutenvrij.

Door bepaalde ingrediënten uit je dieet te vervangen door waardevolle voedingsstoffen en goede bacteriën, herstellen je darmen, verbetert je spijsvertering en komen lichaam en geest in balans.

Het gezonde darmen kookboek
Auteur: Christine Bailey
ISBN: 9789021562964
Prijs: €20,-
Verschijningsdatum: 30 augustus 2016
Kosmos Uitgevers

Christine Bailey is een bekroond voedingsdeskundige, IFM functional nutrition practitioner, voedingsconsulente, chef-kok en kookdocente. Ze leidt twee klinieken,  geeft voedingsadvies aan bedrijven, natuurvoedingswinkels en gemeentelijke overheden en organiseert talrijke kooklessen over voeding. Als lid van The Guild of Health Writers schrijft Christine voor verscheidene tijdschriften op het gebied van gezondheid en voeding.  


Deel dit bericht:


Careality