Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 juli 2016

Introductie Kneipp Silky Secret

Je huid verzorgen is belangrijk, maar vergeet je zintuigen niet. Kneipp introduceert ‘Silky Secret’. Deze zijdezachte verzorgingslijn is een cadeau voor de herfst- en wintermaanden. De bijzonder zachte en luxe geur van zijdeboombloesem streelt de zintuigen en de rijk verzorgende melkproteïnen maken je huid zijdezacht. Gun jezelf een moment van luxe met deze ultiem verzorgende body lotion, badcrème en crème douche op basis van natuurlijke ingrediënten. Dit meldt Kneipp in een persbericht aan Careality.

MelkproteïnenKneipp Silky Secret assortiment met schaduw
Melk wordt al eeuwenlang gebruikt om de huid te verzachten en te verzorgen. (Denk aan Cleopatra!) De eiwitten in melk (melkproteïnen) hydrateren en werken kalmerend.

Zijdeboombloesem
De bloesem van de zijdeboom heeft een bijzondere milde geur met een rustgevende werking.

Natuurlijk genieten
De Kneipp Silky Secret verzorgingsproducten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en plantenoliën. De producten bevatten  naast melkproteïnen en zijdeboombloesem ook wonderolie, een olie die heilzaam werkt, diep verzorgend is en zorgt voor een stralende teint. Daarnaast bevatten de producten zonnebloemolie. Deze olie versterkt de huidbarrière en vermindert vochtverlies van de diepere huidlagen.

Verkrijgbaarheid en adviesprijzen:
Vanaf september verkrijgbaar bij drogisten en webshops (instroom begin september, vanaf 26 september overal verkrijgbaar). De consumenten-adviesprijzen zijn: Kneipp Silky Secret Body lotion 200 ml € 9.49, Kneipp Silky Secret Badcrème 100 ml € 9.49, Kneipp Silky Secret Crème douche 200 ml € 5.99.

Kneipp Silky Secret is geschikt voor alle huidtypen en in het bijzonder de droge huid.

  • Met natuurlijk verzorgende werkstoffen
  • Mild voor de huid
  • Zonder conserveringsmiddelen
  • Zonder minerale oliën
  • Succesvol dermatologisch getest
  • Vanzelfsprekend niet getest op dieren.

Deel dit bericht:


Careality