Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 juli 2016

Kom tot rust met een weldadig en heilzaam zoutbad van Zarqa

Dat teveel zout niet goed is voor de gezondheid is een algemeen bekend gegeven. Momenteel is er zelfs een radiocampagne die dit bekend maakt. Maar dit betreft alleen het zout dat is toegevoegd aan je eten. Wist je dat zout voor je huid juist een extreem heilzame en weldadige werking heeft? Dit stelt Zarqa in een persbericht aan Careality.

Dode Zee zout heeft een grote therapeutische en heilzame werking op de huid. De uitzonderlijke ligging en klimatologische omstandigheden zorgen dat zout in de Dode Zee een extreem hoog gehalte aan magnesium, calcium, kalium, broom en andere mineralen bevat. Magnesium staat erom bekend dat het de huid helpt ontspannen.

Naast de ultieme reiniging en verzorging van de huid heeft het badderen in een zoutbad met heilzame Dode Zee zout ook nog andere voordelen. Zo wordt de bloedcirculatie bevordert en werkt een bad in Dode Zee zout rustgevend. Hierdoor wordt stress vermindert en wordt een goede nachtrust bevordert.

ZARQA heeft een uitgebreide productlijn aan Dode Zee zouten die huid kunnen kalmeren en verzorgen. Naast de gebruikelijke Dode Zee zout producten is er een ZARQA Pure Dode zee zout scrub die op effectieve wijze dode huidcellen verwijdert, de doorbloeding stimuleert én de huid kalmeert en verzorgt.  Heeft je huid extra verzorging en reiniging nodig? Maak dan gebruik van de ZARQA Pure Dode Zee Zout Magnesium kristallen. Deze zeezout kristallen zijn extra groot. De grootte van de kristallen bepaalt de zuiverheid van het zout. Hierdoor zitten er extra hoge concentraties magnesium en andere mineralen in het zout.

Tip: Het water in het bad kan je huid (ondanks een grote hoeveelheid aan Dode Zee Zout) toch uitdrogen. Gebruik daarom na het badderen altijd de ZARQA Sensitive Body Treatment. Deze Bodylotion vult de verdwenen vetten op een natuurlijke manier aan en voorkomt dat je huid uitdroogt.

De huidverzorgingslijn van ZARQA dankt haar naam aan de rivier ZARQA. De huidverzorging van ZARQA is na jarenlang onderzoek ontwikkeld met de kennis van de Dode Zee Zout voor een effectieve werking van de producten. ZARQA is zo zuiver,  natuurlijk en mild mogelijk ontwikkeld om risico op allergie te minimaliseren. De producten zijn probleemoplossend en geven de huid wat het nodig heeft. ZARQA kiest bewust voor natuurlijke en plantaardige werkstoffen die de huid in balans brengen.

De natuurlijke verzorgingsproducten van ZARQA zijn probleemoplossend en geven de huid wat het nodig heeft. De Pure Dode Zee zout producten bevorderen de gezondheid. Zo meldt Zarqa in een gezonden persbericht aan Careality.

Remark Zarqa 100% pure dead sea salt zak 1 kgAssortiment en consumentenadviesprijzen
ZARQA 100% Pure Dead Sea Salt zak hersluitbaar 1kg. (foto) – €6,95

ZARQA 100% Pure Dead Sea Salt Pot 500gr. – €4,15
ZARQA 100% Pure Dead Sea Salt emmer 5kg – €23,30
ZARQA Scrub Salt pot 400gr – €7,15

ZARQA Pure Dead Sea Magnesium Crystals 1kg – €9,00


Deel dit bericht:


Careality