Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
25 juli 2016

Jordan Individual introduceert 12 nieuwe Scandinavische designs

Tandenborstels voor volwassenen hoeven niet saai te zijn. Dat bewijzen de tandenborstels van Jordan Individual telkens opnieuw. Dé designtandenborstel van Nederland combineert hoogwaardig kwalitatieve tandenborstels, die niet alleen schoon poesten met optimale ergonomie, maar ook nog eens een lust voor het oog zijn. Dit meldt leverancier Remark B.V. in een persbericht aan Careality.

Remark Jordan Individual Reach SoftOmdat niets zo veranderlijk is als trends en mode, introduceert Jordan jaarlijks nieuwe en hippe designs die inspelen op trends uit de markt. Dit jaar zijn de tandenborstels ontworpen door Norwegian All Tomorrow’s Design Agency. Zij hebben hun designs geïnspireerd op Scandinavië. Scandinavisch Design staat bekend om zijn eenvoud, strakke lijnen en een natuurlijke look. Deze stijl is goed terug te zien in de nieuwe designs. Met de badkamers die steeds eenvoudiger, natuurlijker en strakker worden, is deze tandenborstel een stijlvolle en functionele accessoire voor op je wastafel.

Voorzichtige precieze poetsers – Jordan Individual Reach
Ben jij een voorzichtige poetser? Poets jij voorzichtig elke tand van je mond? Dan past de Jordan Individual Reach variant perfect bij jou! Deze tandenborstel heeft een slank ergonomisch handvat en een klein borstelhoofd voor het beste bereik en een grondige reiniging van de gehele mond zonder dat je hard hoeft te poetsen.

Poets hard, maar effectief – Jordan Individual Clean
Hou je juist meer van flink schrobben en harder poetsen? Probeer dan eens de Clean variant. Deze heeft een breed en ergonomisch handvat voor een stevige grip. Het grote borstelhoofd zorgt voor optimale reiniging van te tanden bij elke (snelle en stevige) poetsbeweging. Zo poets jij je tanden 100% schoon en de tandenborstel ligt ook nog eens lekker in je hand.

Assortiment
Jordan Individual Reach Soft (foto), Jordan Individual Reach Medium, Jordan Individual Clean Soft, Jordan Individual Clean Medium.

 


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality