Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 juli 2016

Boek: Passie voor thee

In welke landen drinkt men het vaakst thee? Hoe wordt thee verbouwd? En waar zijn de leukste theebars te vinden? Lees werkelijk alles over thee in Passie voor thee. Van de geschiedenis en cultuur tot de plant en teelt en alle verschillende smaken en favoriete theesoorten. Zo meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Kosmos Uitgevers Passie voor theeLouise Cheadle en Nick Kilby werkten beiden jarenlang in de Engelse thee-industrie: zij als theeproever, hij als marketingdeskundige. In 2006 richtten ze samen Teapigs op met de missie: de wereld enthousiasmeren voor het ‘echte’ theedrinken.

In Passie voor thee delen Louise en Nick al hun kennis over thee. Lees de mooie verhalen, bekijk indrukwekkende foto’s over het planten en telen van thee en verwonder je over de boeiende tradities en leuke weetjes.

Het boek bevat daarnaast dertig verrassende recepten waarbij thee centraal staat. Denk aan theegerookte makreel met rabarberrelish, of matchachocolade- en gembertiramisu.

√ Na water is thee wereldwijd het meest genuttigde drankje!

Passie voor Thee
Auteurs: Louise Cheadle & Nick Kilby
ISBN: 9789021562919
Prijs: €25,-
Verschijnt op: 6 september 2016
Kosmos Uitgevers

 


Deel dit bericht:


Careality