Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 juli 2016

Sally Hansen lanceert de ‘Royal Splendor’ Miracle Gel

Sally Hansen lanceert de ‘Royal Splender’ Miracle Gel™ collection, 5 nieuwe majestueus magnifieke kleuren in de Miracle Gel™ lijn. De revolutionaire #1 zero light gelmanicurelijn presenteert met trots vijf nieuwe, schitterende tinten in haar “Royal Splendor” collectie:

Coty Sally Hansen miracle gel - Can't beet royalty● # 234 Plush Blush – een poederachtig roze met een ‘Hall Of Mirrors’ achtige glans.
● # 238 Regal Rosé – een sprankelende licht pioenroze tint.
● # 244 Mauve-olous– een Koninklijke roze kleur met beige ondertoon
● # 444 Off with her Red! – laat je bewonderen in levendig, puur rood
● # 474 Can’t Beet Royalty – een rijk kastanjebruin die boudoir-waardig is

De Sally Hansen Miracle Gel™ 2X Volume Top Coat, die je over de nagellak heen aanbrengt, zorgt ervoor dat je nagels er majestueus uit blijven zien met kleur en glans die wel tot 14 dagen houdt. De Top Coat geeft je nagels meer volume en bescherming waardoor ze beter bestand zijn tegen schilferen dan gewone nagellak èn ze krijgen een high-gloss finish met een spiegelachtige glans. Het resultaat: de look van een gelmanicure, zonder bezoekje aan het salon!

Het aanbrengen van de Miracle Gel is super eenvoudig. Breng eerst twee dunne laagjes Miracle Gel™ nagellakkleur op je schone, ongelakte nagels aan. Zijn je nagels droog? Breng dan een laagje Miracle Gel™ Top Coat aan. Het natuurlijke licht zorgt er voor dat de nagellak uithardt met als resultaat een manicure die lijkt op een door UV/LED geharde gelnagellak. En is je manicure toe aan een nieuwe behandeling of wil je één van de andere vijf nieuwe kleuren proberen? Dan kun je de Miracle Gel™ heel eenvoudig met een gewone nagellakremover verwijderen.

De 5 nieuwe Miracle Gel™ “Royal Splendor” nagellakkleuren – adviesverkoopprijs €11,99 – zijn vanaf augustus 2016 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Sally Hansen verkooppunten.


Deel dit bericht:


Careality