Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 juli 2016

Boek: Eten tegen kanker

Dat roken kanker kan veroorzaken weet iedereen. Maar dat een derde van alle kankergevallen rechtstreeks is terug te leiden naar een verkeerd en overvloedig eetpatroon, is veel minder bekend. In Eten tegen kanker beschrijven dr. Richard Béliveau en dr. Denis Gingras op vernieuwende wijze de oorzaken van kanker én het tegengif. Hun motto: verander je eetpatroon en de kans dat je zonder ziektes oud wordt, neemt aanmerkelijk toe. Dit meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Kosmos Uitgevers Eten tegen kankerUit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds meer op welke manier onze eetgewoonten van invloed kunnen zijn op het ontstaan en tegengaan van kanker. ‘Zomaar’ gezond leven is niet voldoende. Heel gericht bepaalde producten wel of niet consumeren helpt wel.

Kleine bosvruchten hebben bijvoorbeeld sterk kankerwerende eigenschappen, net als knoflook, soja, groene thee, pure chocola en vette vis. Eten tegen kanker is een everseller die al meer dan 20.000 keer over de toonbank ging. Het boek is nu volledig herzien en bevat heel veel nieuwe inzichten en wetenschappelijke feiten over kanker en voeding. Praktisch, informatief en toegankelijk.

Eten tegen kanker
Auteurs: dr. Richard Béliveau en dr. Denis Gingras
Prijs: €24,99
ISBN: 9789021561486
Verschijningsdatum: 16 augustus 2016
Kosmos Uitgevers

Dr. Richard Béliveau is expert op het gebied van kankeronderzoek en voeding.
Dr. Denis Gingras is wetenschappelijk onderzoeker en gespecialiseerd in oncologie.


Deel dit bericht:


Careality